Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Vårmøtet blir på Kikuthytta torsdag 24. april

Foreningen hadde så bra erfaring med Kikuthytta i fjor vår at vi har booket dette fine stedet igjen til årets vårmøte. Og nå har det lykkes oss å få fin underholdning igjen. Klara & Torbjørn fra Melum vil spille og synge for oss. De har vært hos oss 2 ganger før, en gang på Pors klubbhus og så var de med oss på sommertreffet på Langesund Bad for to år siden. Vi gleder oss!

07.03.2014 | Les mer...

Flott underholdning på julemøtet 5. desember

kari-gjarum_2.jpg
06.01.2014

Medlemmene i Telemark Parkinsonforening ble ønsket varmt velkommen til julemøtet av leder Bjørn Helge. De fleste påmeldte medlemmene (tilsammen 50 stk) hadde trosset været og vinden denne forblåste kvelden for å ha en hyggekveld sammen. Kveldens store høydepunkt var besøket av den kjente sangeren fra utallige TV-programmer, Kari Gjærum, født på Tollnes, og musikeren Lisbeth Karijord.

Les mer...

Trivelig tur langs Skotfosstien

01.-_mg_5807_edited.jpg
28.10.2013

Skotfosstien var en stor opplevelse for mange av våre medlemmer en tirsdagskveld i slutten av august i år. Skotfosstien starter ved Løveid sluser som er en del av Telemarkskanalen, vi gikk bare en del av stien.

Les mer...

Høstmøtet på Tollnes ballklubb

01-foredragsholderen-2-.jpg

Mandag 14. oktober avholdt Telemark Parkinsonforening sitt store høstmøte med 70 mennesker tilstede i klubbhuset til Tollnes ballklubb. Kveldens foredragsholder var Ragnhild Støkket, parkinsonsykepleier og helsefaglig rådgiver i Norges Parkinsonforbund. Tema for dagens møte var "Parkinsons sykdom - verdt å vite".

Les mer...