Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Bli med på et fantastisk 2-dagers cruise med Fjord Line fredag 26 - søndag 28. september

Vi har vært så heldige å få tak i svært gunstige billetter til et 2-dagers cruise fra Langesund - Hirtshals - Stavanger - Bergen og tilbake igjen samme vei. Du har fremdeles mulighet til å bli med på turen da vi har satt av 4 innvendige dobbeltlugarer fram til 3. juli. Disse kan oppgraderes hvis ledig plass. Men det lønner seg å være tidlig ute, for her gjelder førstemann til mølla .....

23.05.2014 | Les mer...

Flott underholdning på julemøtet 5. desember

kari-gjarum_2.jpg
06.01.2014

Medlemmene i Telemark Parkinsonforening ble ønsket varmt velkommen til julemøtet av leder Bjørn Helge. De fleste påmeldte medlemmene (tilsammen 50 stk) hadde trosset været og vinden denne forblåste kvelden for å ha en hyggekveld sammen. Kveldens store høydepunkt var besøket av den kjente sangeren fra utallige TV-programmer, Kari Gjærum, født på Tollnes, og musikeren Lisbeth Karijord.

Les mer...

Trivelig tur langs Skotfosstien

01.-_mg_5807_edited.jpg
28.10.2013

Skotfosstien var en stor opplevelse for mange av våre medlemmer en tirsdagskveld i slutten av august i år. Skotfosstien starter ved Løveid sluser som er en del av Telemarkskanalen, vi gikk bare en del av stien.

Les mer...

Høstmøtet på Tollnes ballklubb

01-foredragsholderen-2-.jpg

Mandag 14. oktober avholdt Telemark Parkinsonforening sitt store høstmøte med 70 mennesker tilstede i klubbhuset til Tollnes ballklubb. Kveldens foredragsholder var Ragnhild Støkket, parkinsonsykepleier og helsefaglig rådgiver i Norges Parkinsonforbund. Tema for dagens møte var "Parkinsons sykdom - verdt å vite".

Les mer...

Hva skjer i Telemark

sep
26
2-DAGERS CRUISE MED MS STAVANGERFJORD
(Telemark Parkinsonforening)
LANGESUND - HIRTSHALS - BERGEN T/R

Nyhetsbrev


giengave.png
Fylkes- og lokalforeninger