Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Til medlemmer i Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder:

Norges Parkinsonforbund inviterer til åpent møte om

PARKINSONS SYKDOM

Kom og hør Audun Myskja i Skien

Thon Hotel Høyers, Skien tirsdag 14. april kl 10.00.

NB! Deltakelsen er gratis, men vi ber om at alle som ønsker å delta melder seg på via påmeldingsskjema på http://www.parkinson.no/nyheter/ikke-ga-glipp-a/ innen 27. mars.
Vi håper å se deg der! Hvis du ikke har internett eller har problemer med påmeldingen, så ring Bjørn Helge på 45008110, så hjelper vi deg! Trykk på "les mer" for ytterligere opplysninger!

01.03.2015 | Les mer...

Fint julemøte på Pors klubbhus

Julemøtet ble i år holdt på Pors klubbhus torsdag 4. des. kl 18.00. TA's populære redaktør Ove Mellingen var kveldens gjest. Ove var i storhumør og fortalte humoristisk om sin "gåtur" til Ullevål sammen med NRK`s Eirik Haugen et par uker tidligere da Odd skulle spille cupfinale mot Molde. Han viste mange fine bilder som han hadde tatt rundt i Telemark i forbindelse med sine flotte reportasjer på side 3 i Telemarksavisa. Alt i alt et meget trivelig besøk.

Underholdningen var ved Klara Hansen og Torbjørn Steinhaug fra Melum. De har vært hos oss flere ganger tidligere og er alltid populære innslag i møtene våre.


Les mer...

Det store høstmøtet på Pors klubbhus

25.10.2014

Torsdag 9. oktober 2014.

Bjørn Helge ønsket alle hjertelig velkommen til en innholdsrik kveld. Bordene var nydelig pyntet i høstfarger med minigresskar og kubbelys. Varme høstfarger inne og et røft vær med kraftig tordenvær og regnskyll ute. Godt å sitte trygt inne blant så mange frammøtte til tross for uværet. Siri serverte god lapskaus etterfulgt av kaffe og twist.

Kveldens foredragsholder: Magnar Kleiven.
Lege med egen praksis i 8 år i Langesund, akupunktør, bedriftsøkonom, bedriftslege i Skien kommune, sjefslege i Norsk Hydro. Foredragsholder og forfatter av blant annet boken: "Ikke bland doktor'n borti helsa di". Sammen med ektefellen har han etablert selskapet ViVilJa.

Les mer...

CRUISE MED M/S STAVANGERFJORD

16.10.2014

Fredag ettermiddag 26. september ankom etter hvert 23 personer i avgangshallen til Fjord Lines fergeselskap i Langesund. Alle spente på den nye båten som vi skulle på tur med. Hvordan ville det være å dra på båttur med M/S Stavangerfjord? Den er en av to flunkende nye moderne søsterskip i verden som drives av naturgass. Og ikke minst, det var meldt dårlig vær.

Les mer...