Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

ÅPENT MØTE PÅ PORGRUNN BIBLIOTEK

Vi får besøk av den kjente parkinson-nevrologen,
overlege Arnulf Hestnes
på årets store HØSTMØTE torsdag 1. oktober.
Møtet holdes som et åpent møte på Porsgrunn
Bibliotek i forbindelse med fotoutstillingen
«Dette er Parkinson»
Møtet begynner kl 19.00 (merk tiden!)

.

31.08.2015 | Les mer...

Vårtreffet på Jarseng Sportsstue 30. april

25.05.2015

40 deltakere ble ønsket velkommen av Jens Petter Berg til vårtreff i naturskjønne omgivelser på Jarseng. Jelena Golubovic var dessverre forhindret fra komme, men hun hadde sendt en utmerket «stand-in», for sammen med oss var musikkterapeut Espen Berg Grimsbo som skulle fortelle om betydningen av musikk i terapisammenheng og ta oss med på praktiske øvelser. Espen er førskolelærer og ferdig med master i musikkterapi, mai -15. Han er fra Harstad og har spilt piano i 19 år.

Les mer...

Fint julemøte på Pors klubbhus

Julemøtet ble i år holdt på Pors klubbhus torsdag 4. des. kl 18.00. TA's populære redaktør Ove Mellingen var kveldens gjest. Ove var i storhumør og fortalte humoristisk om sin "gåtur" til Ullevål sammen med NRK`s Eirik Haugen et par uker tidligere da Odd skulle spille cupfinale mot Molde. Han viste mange fine bilder som han hadde tatt rundt i Telemark i forbindelse med sine flotte reportasjer på side 3 i Telemarksavisa. Alt i alt et meget trivelig besøk.

Underholdningen var ved Klara Hansen og Torbjørn Steinhaug fra Melum. De har vært hos oss flere ganger tidligere og er alltid populære innslag i møtene våre.


Les mer...

Det store høstmøtet på Pors klubbhus

25.10.2014

Torsdag 9. oktober 2014.

Bjørn Helge ønsket alle hjertelig velkommen til en innholdsrik kveld. Bordene var nydelig pyntet i høstfarger med minigresskar og kubbelys. Varme høstfarger inne og et røft vær med kraftig tordenvær og regnskyll ute. Godt å sitte trygt inne blant så mange frammøtte til tross for uværet. Siri serverte god lapskaus etterfulgt av kaffe og twist.

Kveldens foredragsholder: Magnar Kleiven.
Lege med egen praksis i 8 år i Langesund, akupunktør, bedriftsøkonom, bedriftslege i Skien kommune, sjefslege i Norsk Hydro. Foredragsholder og forfatter av blant annet boken: "Ikke bland doktor'n borti helsa di". Sammen med ektefellen har han etablert selskapet ViVilJa.

Les mer...