Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Bli med til Jarseng 30. april

Torsdag 30. april kl 18.00 inviterer Telemark Parkinsonforening til

VÅRTREFF PÅ JARSENG SPORTSSTUE

Husk å melde deg på senest søndag 26. april

Vi får besøk av musikeren og musikkterapeuten Jelena Golubovic, som vil spille til underholdning og vise oss hva en musikkterapeut kan gjøre for oss med Parkinsons sykdom.

06.03.2015 | Les mer...

Fint julemøte på Pors klubbhus

Julemøtet ble i år holdt på Pors klubbhus torsdag 4. des. kl 18.00. TA's populære redaktør Ove Mellingen var kveldens gjest. Ove var i storhumør og fortalte humoristisk om sin "gåtur" til Ullevål sammen med NRK`s Eirik Haugen et par uker tidligere da Odd skulle spille cupfinale mot Molde. Han viste mange fine bilder som han hadde tatt rundt i Telemark i forbindelse med sine flotte reportasjer på side 3 i Telemarksavisa. Alt i alt et meget trivelig besøk.

Underholdningen var ved Klara Hansen og Torbjørn Steinhaug fra Melum. De har vært hos oss flere ganger tidligere og er alltid populære innslag i møtene våre.


Les mer...

Det store høstmøtet på Pors klubbhus

25.10.2014

Torsdag 9. oktober 2014.

Bjørn Helge ønsket alle hjertelig velkommen til en innholdsrik kveld. Bordene var nydelig pyntet i høstfarger med minigresskar og kubbelys. Varme høstfarger inne og et røft vær med kraftig tordenvær og regnskyll ute. Godt å sitte trygt inne blant så mange frammøtte til tross for uværet. Siri serverte god lapskaus etterfulgt av kaffe og twist.

Kveldens foredragsholder: Magnar Kleiven.
Lege med egen praksis i 8 år i Langesund, akupunktør, bedriftsøkonom, bedriftslege i Skien kommune, sjefslege i Norsk Hydro. Foredragsholder og forfatter av blant annet boken: "Ikke bland doktor'n borti helsa di". Sammen med ektefellen har han etablert selskapet ViVilJa.

Les mer...

CRUISE MED M/S STAVANGERFJORD

16.10.2014

Fredag ettermiddag 26. september ankom etter hvert 23 personer i avgangshallen til Fjord Lines fergeselskap i Langesund. Alle spente på den nye båten som vi skulle på tur med. Hvordan ville det være å dra på båttur med M/S Stavangerfjord? Den er en av to flunkende nye moderne søsterskip i verden som drives av naturgass. Og ikke minst, det var meldt dårlig vær.

Les mer...