Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

VÅRE TRENINGSAKTIVITETER STARTER OPP IGJEN I UKE 35 OG 36

Først ut er FREDAGSTRIMMEN PÅ SKIEN HELSEHUS
fredag 2.september kl 11.00 - 12.00 (Merk tid og sted).
Da ODDs Ballklubb skal benytte gymsalen ved Skagerak Arena har treningene til PARKINSONGRUPPA og SLAGGRUPPE II blitt flyttet TIL GYMSALEN VED SKIEN HELSEHUS (Høyblokka ved Sykehuset Telemark).
Grunnet ferie blir det ingen trening 14.10.2016.

21.08.2016 | Les mer...

DAGSTUR TIL VEMORK OG GAUSTABLIKK

15.10.2015

Tirsdag morgen den 1.sept. dro en gruppe på 36 forventningsfullt avsted med buss. Været var dessverre ikke det beste med småregn og tåke, men vi var heldige tross alt....Dagene etter ble veier vi skulle kjøre stengt pga flom! På Årnes Kafeteria ble vi servert påsmurte rundstykker og kaffe, det passet bra for de som hadde hatt litt liten tid til frokosten.

Les mer...

Vårtreffet på Jarseng Sportsstue 30. april

25.05.2015

40 deltakere ble ønsket velkommen av Jens Petter Berg til vårtreff i naturskjønne omgivelser på Jarseng. Jelena Golubovic var dessverre forhindret fra komme, men hun hadde sendt en utmerket «stand-in», for sammen med oss var musikkterapeut Espen Berg Grimsbo som skulle fortelle om betydningen av musikk i terapisammenheng og ta oss med på praktiske øvelser. Espen er førskolelærer og ferdig med master i musikkterapi, mai -15. Han er fra Harstad og har spilt piano i 19 år.

Les mer...