Telemark Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Ove Mellingen kommer til Julemøtet vårt 4. des.

Du er velkommen til julemøtet vårt som holdes på Pors klubbhus torsdag 4. des. kl 18.00. TA's populære redaktør Ove Mellingen kommer også ...

Og så kommer Klara Hansen og Torbjørn Steinhaug som skal synge og spille for oss. Vi kjenner dem fra før .... og gleder oss!


16.10.2014 | Les mer...

Det store høstmøtet på Pors klubbhus

25.10.2014

Torsdag 9. oktober 2014.

Bjørn Helge ønsket alle hjertelig velkommen til en innholdsrik kveld. Bordene var nydelig pyntet i høstfarger med minigresskar og kubbelys. Varme høstfarger inne og et røft vær med kraftig tordenvær og regnskyll ute. Godt å sitte trygt inne blant så mange frammøtte til tross for uværet. Siri serverte god lapskaus etterfulgt av kaffe og twist.

Kveldens foredragsholder: Magnar Kleiven.
Lege med egen praksis i 8 år i Langesund, akupunktør, bedriftsøkonom, bedriftslege i Skien kommune, sjefslege i Norsk Hydro. Foredragsholder og forfatter av blant annet boken: "Ikke bland doktor'n borti helsa di". Sammen med ektefellen har han etablert selskapet ViVilJa.

Les mer...

CRUISE MED M/S STAVANGERFJORD

16.10.2014

Fredag ettermiddag 26. september ankom etter hvert 23 personer i avgangshallen til Fjord Lines fergeselskap i Langesund. Alle spente på den nye båten som vi skulle på tur med. Hvordan ville det være å dra på båttur med M/S Stavangerfjord? Den er en av to flunkende nye moderne søsterskip i verden som drives av naturgass. Og ikke minst, det var meldt dårlig vær.

Les mer...

Sommermøte i Fagerheimlåven

21.08.2014

Telemark Parkinsonforening hadde lagt sitt medlemsmøte og sommermøte til Fagerheimlåven i Langesund onsdag 4. Juni 2014.

Les mer...