Utfordringer

Vi er ikke anderledes enn andre i "Parkinsonfamilien". Det eneste måtte være en spesiell natur som vi er stolt av og som gir litt spesielle utfordringer. De av oss som har levd en stund husker en populær radiokåsør, Artur Klæbo, som blant annet skrev boka "Farlege fjell". Alle fjordene som vi også er stolte av gir oss noen ufordringer som for eksempel ikke Vestfold fylke har. Defor har vi delt fylket i tre aktive foreninger, hvorav Sunnmøre er en. Vi har selvsagt et nært og aktivt samarbeid med de to andre lokalforeningene gjennon fylkesforeningen. Kommunikasjonsmessig byr det på litt utfordringer fordi det er ikke de samme personene som sitter i fylkestyret og i de lokale styrene. Kanskje burde våre vedtekter på dette punktet (valgordningen) endres?

Fjellvandreren på bildet sitter på toppen av "Sylvkallen", Standal i Hjørundfjord