Sunnmøre Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

WPC (World Parkinson Congress)2013

SUNNMØRE PARKINSONFORENING VAR DER!

Arne Thorsnes, leder

04.11.2013 | Les mer...

Sosial aktivitetskveld

Sunnmøre Parkinsonforening inviterer onsdag 23. oktober kl. 1800 til sosialt treff på "Pensjonisten" i Kirkegata.

16.10.2013 | Les mer...

Arne ble valgt inn i forbundsstyret

Arne ble valgt inn i forbundsstyret under landsmøtet 24.-26. mai. Dette vil sette vår forening mer på kartet i tiden som kommer. Meget gledelig.

Admininistrasjon og styret fikk anerkjennelse for meget godt arbeid siden siste landsmøte. Inntektene er øket betydelig og egenkapitalen er øket med ca 2 mill i denne perioden.

Mer fra landsmøtet senere,

25.05.2013 |

Team Parkinson- Holmenkollstafetten

Vår egen Borgar Mattland deltok i årets vakreste eventyr - Holmenkollstafetten. Han sprang åpningsetappen - tre ganger rundt Bislett stadion. Borgar gjorde en flott innsats og satte vår forening på kartet på en meget positiv måte.

21.05.2013 | Les mer...

MEDLEMSMØTE 18. mars 2013

16.04.2013

Jan Aasly, nevrolog og overlege ved St. Olav hospital i Trondheim, var invitert til møtet med foredraget "siste nytt fra forskningen om Parkinson sykdom". Dette foredraget med tilhørende spørsmål og var det sentrale elementet i dette medlemsmøtet. Jan Aasly og dette temaet var populært. Det viste antallet frammøtte som totalt talte ca 80. Det er bortimot rekord for et medlemsmøte hos oss.

Les mer...

GGG (Golf Grønn Glede)

09.04.2013

.Har du meldt deg på Golf Grønn Glrde? Det er en enestående sjanse til tilstrekkelig hjelp til å skaffe deg en morsom hobby. Det er en aktivitet som gir deg mosjon, motiverer deg til å holde kroppen ved like. Du vil også få mange nye venner. "Hiv deg rundt" og meld deg på, vi starter 8. mai

Les mer...

Hva har vi gjort. Hva har hendt.

Under HISTORIKK finner du referater og rapporter fra det som har skjedd hos oss. Klikk på fanene til venstre.