Sunnmøre Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Rekordarta helgesamling

Ca 70 deltakarar på Møre og Romsdal Parkinsonforenings helgesamling på Scandic Parken hotell i Ålesund - det er ny rekord. Sunnmøre Parkinsonforening var teknisk arrangør, og arrangementskomiteen har mykje å vere stolt over.

27.04.2015 | Les mer...

Med Harald Grytten på julebord

Harald Grytten er mannen som med stor innlevelse kan fortelle Ålesund bys historie fra gate til gate og fra hus til hus. Han er invitert til julegilde i Sunnmøre Parkinsonforening.

04.11.2014 | Les mer...

TRIVELIG GOLFSAMLING I REGI AV SUNNMØRE PF

Sunnmøre Parkinsonforening gjennomførte også i år en trivelig golfsamling for parkinsongolfere fra hele fylket på Moa Golfbane den siste helga i august. Og det nydelige været ble en særdeles flott ramme rundt samlinga dette året.

05.09.2014 | Les mer...

Helsereise til Fysiakos i Albir i Spania 6.-20. sept.

I samarbeid med Møre Parkinsonforening har vi arrangert n tur til Albir, Spania.

Det blir et knall opphold både med tanke på turistopplevelser og det behandlingstilbudet som gis der nede. Se følgende presentasjonsvideo:

Link til video

eller Fysiakos.com

23.08.2014 |

MEDLEMSMØTE 18. mars 2013

16.04.2013

Jan Aasly, nevrolog og overlege ved St. Olav hospital i Trondheim, var invitert til møtet med foredraget "siste nytt fra forskningen om Parkinson sykdom". Dette foredraget med tilhørende spørsmål og var det sentrale elementet i dette medlemsmøtet. Jan Aasly og dette temaet var populært. Det viste antallet frammøtte som totalt talte ca 80. Det er bortimot rekord for et medlemsmøte hos oss.

Les mer...

GGG (Golf Grønn Glede)

09.04.2013

.Har du meldt deg på Golf Grønn Glrde? Det er en enestående sjanse til tilstrekkelig hjelp til å skaffe deg en morsom hobby. Det er en aktivitet som gir deg mosjon, motiverer deg til å holde kroppen ved like. Du vil også få mange nye venner. "Hiv deg rundt" og meld deg på, vi starter 8. mai

Les mer...

Hva har vi gjort. Hva har hendt.

Under HISTORIKK finner du referater og rapporter fra det som har skjedd hos oss. Klikk på fanene til venstre.