Sunnmøre Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Hvem vil være med og padle?

Nå er det tid for å melde seg på Sunnmøre Parkinsonforenings nye aktivitetstilbud: kajakkpadling.

11.04.2016 | Les mer...

Årsmøte 20. februar

Det er viktig at du som er medlem møter og deltar på årsmøtet. Vi er inne i en tid der det kan bli store endringer i tilbudet til mennesker med kroninske sykdommer.

19.01.2016 | Les mer...

Jan Modell heidra på julegilde

"Team Parkinson - Shaken, not stirred", sykkelryttarane frå FredagsBirken, var heidersgjester på julegildet til Sunnmøre Parkinsonforening. Det var heilt fullt på Sunde fjordhotell 29. november, 120 til bords - ny rekord.

02.12.2015 | Les mer...

Rekordarta helgesamling

Ca 70 deltakarar på Møre og Romsdal Parkinsonforenings helgesamling på Scandic Parken hotell i Ålesund - det er ny rekord. Sunnmøre Parkinsonforening var teknisk arrangør, og arrangementskomiteen har mykje å vere stolt over.

27.04.2015 | Les mer...

Møt Jan Modell på årets julegilde!

Jan Modell, som er rammet av parkinson, ble kjent blant tv-seerne da han steg fra rullatoren og opp på sykkelen og gjennomførte de 92 kilometrene i FredagsBirken.

04.11.2014 | Les mer...

TRIVELIG GOLFSAMLING I REGI AV SUNNMØRE PF

Sunnmøre Parkinsonforening gjennomførte også i år en trivelig golfsamling for parkinsongolfere fra hele fylket på Moa Golfbane den siste helga i august. Og det nydelige været ble en særdeles flott ramme rundt samlinga dette året.

05.09.2014 | Les mer...

Helsereise til Fysiakos i Albir i Spania 6.-20. sept.

I samarbeid med Møre Parkinsonforening har vi arrangert n tur til Albir, Spania.

Det blir et knall opphold både med tanke på turistopplevelser og det behandlingstilbudet som gis der nede. Se følgende presentasjonsvideo:

Link til video

eller Fysiakos.com

23.08.2014 |

MEDLEMSMØTE 18. mars 2013

16.04.2013

Jan Aasly, nevrolog og overlege ved St. Olav hospital i Trondheim, var invitert til møtet med foredraget "siste nytt fra forskningen om Parkinson sykdom". Dette foredraget med tilhørende spørsmål og var det sentrale elementet i dette medlemsmøtet. Jan Aasly og dette temaet var populært. Det viste antallet frammøtte som totalt talte ca 80. Det er bortimot rekord for et medlemsmøte hos oss.

Les mer...

GGG (Golf Grønn Glede)

09.04.2013

.Har du meldt deg på Golf Grønn Glrde? Det er en enestående sjanse til tilstrekkelig hjelp til å skaffe deg en morsom hobby. Det er en aktivitet som gir deg mosjon, motiverer deg til å holde kroppen ved like. Du vil også få mange nye venner. "Hiv deg rundt" og meld deg på, vi starter 8. mai

Les mer...

Hva har vi gjort. Hva har hendt.

Under HISTORIKK finner du referater og rapporter fra det som har skjedd hos oss. Klikk på fanene til venstre.

Dette skjer i Møre og Romsdal

mai
25
Onsdagstrim på Frisksenteret
(Sunnmøre)
Frisksenteret, Moa

Nyhetsbrev