Sør-Trøndelag Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Parkinson Unity Walk Trondheim 2017. Stort arrangement lørdag 27. mai fra kl. 11 og frem til 15:00

Lørdag 27. mai 2017 gjennomføres fellesarrangementet Parkinson Unity Walk Trondheim 2017 med opptog og underholdning mm. I den anledning er hele Torvet inklusive scenen foran Trondheim Torv booket gjennom Midtbyen Management.

Parkinson Unity Walk er et arrangement som gjennomføres årlig i flere land og i 2017 er Parkinsonforeningene i Trøndelag vertsskap for Norge.

Formålet med Parkinson Unity Walk er at en på en positiv måte ønsker å skape oppmerksomhet rundt nevrologiske sykdommer, og spesielt Parkinsonisme. Det må også nevnes at dagen før, fredag 26. mai, gjennomføres en større Parkinson konferanse / fagdag - se eget innslag om det.

13.06.2016 | Les mer...

Årets mest spennende konferanse i Trondheim relatert til Parkinsonisme

Årets arrangement av Parkinson Unity Walk er tildelt Parkinson-foreningene i Trøndelag, og avholdes fredag 26. mai og lørdag 27. mai.

Parkinson Unity Walk er et arrangement som gjennomføres årlig i flere land. Formålet med Parkinson Unity Walk er at en på en positiv måte ønsker å skape oppmerksomhet rund nevrologiske progredierende sykdommer, og spesielt Parkinson.

På fredag avholdes fagseminar / konferanse, og lørdag gjennomføres et fantastisk arrangement med opptog og mini-foredrag, stands og gratis underholdning på Torvet i Trondheim.

Opptoget starter fra Lilletovet kl. 11, og underholdning både for barn og voksne på Trondheim Torv fra kl. 12. Eget program for lørdagen blir lagt ut ganske snart.

Nedenfor finner du konferanseprogrammet.

23.04.2017 | Les mer...

Parkinson Unity Walk 2017

Årets arrangement finner sted i Trondheim 26. og 27. mai. Det er lagt opp til fagdag og festmiddag fredag 26. mai og opptog opp Nordre gt til Torvet, med underholdning og aktiviteter lørdag 27. mai. Hele Torvet i Trondheim er reservert for arrangementet på lørdagen.

Fagdagen fredag starter kl. 11:00. Opptoget lørdag starter kl 11:00 fra Lilletorvet, med samling på Trondheim Torv kl. 12:00.

10.04.2017 | Les mer...

Flott start på treningsoppholdet i Spania

Flott vær og full innsats fra første dag ga en pangstart på treningsoppholdet vårt i Spania. Bildet viser en gruppe på utflukt til den historiske byen Cartagena i Murciaprovinsen.

03.01.2017 | Les mer...

Treningstur til Costa Blanca, en til to uker i perioden 16.-30. mars 2017

Når treningsturen er i gang, vil møteaktiviteten være redusert.

Om turen forøvrig: Fokuset på turen til våren vil være livskvalitet og treningsglede! Vi flyr samlet til Alicante med direktefly fra Trondheim. Det vil bli to aktiviteter om dagen. En av timene vil bestå av elementer for yoga med fokus på bevegelighet, avspenning og pust. Den andre aktiviteten vil variere mellom spesifikk Parkinson trening, høyintensitet, bassengtrening, foredrag, sykling og gåturer. En av dagene hver uke vil bli satt av til aktiviteter på egen hånd. Det vil være tre instruktører med på turen, en fysioterapeut, en master i nevrologisk fysioterapi og en yogalærer.

Det er treningssessioner to ganger pr. dag.

25.10.2016 | Les mer...

Årsmøte 2017 - kort fortalt

05.03.2017

Årsmøtet 2017 ble avviklet onsdag 1.mars, med 34 frammøtte. Det er fint å registrere godt fremmøte og interesse for foreningens arbeide.

Les mer...

Orientering knyttet til årsmøtet 01. mars 2017 angående sak 6a

Sak 6a har tittelen "Sammenslåing av NTPF og STPF (§4.2)", uten at det foreligger underlag for saken i utsendte årsmøtepapirer.

Styret finner det derfor riktig å gi følgende informasjon nå i forkant av årsmøtet.

Les mer...

Økt fokus på hjernehelse se god nyhet på forbundets nettside

Det er store forskjeller i behandlingstilbudet for mennesker med parkinson og andre diagnosegrupper innen hjernesykdommer. Helse- og omsorgsminister Bent Høie har mottatt en omfattende statusrapport om hjernehelse fra Helsedirektoratet. I mars inviterer Høie og statsminister Erna Solberg til "toppmøte" om hjernehelse.

Les mer...