Sør-Trøndelag Parkinsonforening
Skriftstørrelse: A A+ A++

Parkinson Unity Walk Trondheim 2017 - en suksess og flott markering av saken

Vi la listen høyt for dette arrangementet - og sammen klarte vi det!.

Et flott eksempel på de ressursene vi representerer, og at Trønderbenken sammen er et team som gjør hverandre gode.

Det hele startet fredag 26. mai med en faglig meget interessant konferanse med ca 125 tilhørere, deretter festmiddag med 105 fremmøtte og så toppen av det hele en Unity Walk med et strålende opplagt Ila Brass Band og jublende marsdeltakere med limegrønne t-skjorter for saken.

Marsjen endte opp på Trondheim Torg, hvor konferansier Gøran Sørloth dyktig og på sin sobre måte styrte folkefesten på Torget gjennom tre timer fra kl. 12 til 15. Det er lov å tro at ca 1500 mennesker var innom Torget i løpet av arrangementet, både for å høre på sang og underholdning fra scenen eller for å bli orentert om Parkinson sykdom, behandlingstilbud eller hjelpemidler for trening eller en bedre hverdag. Og siden dette var en famliens dag også, kunne den unge garde utfordre boksgruppa vår eller Byåsen Elite håndball!

29.05.2017 | Les mer...

Opplegget og trasee for marsjen Parkinson Unity Walk 2017 i Trondheim

Lørdag 27. mai arrangeres Parkinson Unity Walk, en folkefest i Trondheim sentrum, med opptog "på Nordre" og underholdning på Torvet i Trondheim. Vi oppfordrer alle til å delta i marsjen under mottoet FOR FELLESSKAP OG LIVSKVALITET.

24.03.2017 | Les mer...

Flott start på treningsoppholdet i Spania

Flott vær og full innsats fra første dag ga en pangstart på treningsoppholdet vårt i Spania. Bildet viser en gruppe på utflukt til den historiske byen Cartagena i Murciaprovinsen.

03.01.2017 | Les mer...

Treningstur til Costa Blanca, en til to uker i perioden 16.-30. mars 2017

25.10.2016 - Ina og Lars

Når treningsturen er i gang, vil møteaktiviteten være redusert.

Om turen forøvrig: Fokuset på turen til våren vil være livskvalitet og treningsglede! Vi flyr samlet til Alicante med direktefly fra Trondheim. Det vil bli to aktiviteter om dagen. En av timene vil bestå av elementer for yoga med fokus på bevegelighet, avspenning og pust. Den andre aktiviteten vil variere mellom spesifikk Parkinson trening, høyintensitet, bassengtrening, foredrag, sykling og gåturer. En av dagene hver uke vil bli satt av til aktiviteter på egen hånd. Det vil være tre instruktører med på turen, en fysioterapeut, en master i nevrologisk fysioterapi og en yogalærer.

Det er treningssessioner to ganger pr. dag.

Les mer...

Årsmøte 2017 - kort fortalt

05.03.2017

Årsmøtet 2017 ble avviklet onsdag 1.mars, med 34 frammøtte. Det er fint å registrere godt fremmøte og interesse for foreningens arbeide.

Les mer...

Orientering knyttet til årsmøtet 01. mars 2017 angående sak 6a

Sak 6a har tittelen "Sammenslåing av NTPF og STPF (§4.2)", uten at det foreligger underlag for saken i utsendte årsmøtepapirer.

Styret finner det derfor riktig å gi følgende informasjon nå i forkant av årsmøtet.

Les mer...