Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Parkinsontelefonen

22 00 82 80

Åpent alle hverdager 10.00 - 16.00

Vi er her for deg!


Å få diagnosen Parkinsons sykdom eller parkinson pluss setter i gang mye tankevirksomhet, og fremtiden synes mindre forutsigbar. Da kan det være godt å snakke med en likeperson som har vært i samme situasjon og som forstår deg.

På Parkinsontelefonen møter du mennesker som har sykdommen selv eller er pårørende. Likepersonene bruker sin egen erfaring og kunnskap til å hjelpe andre, er gode lyttere og har tid til å høre på deg. Det du forteller vil bli mellom deg og den du snakker med.

Likepersonene i telefontjenesten har variert erfaring, og derfor kan du få svar på akkurat det du lurer på.

Det er satt av egne dager hvor du kan møte likepersoner som er pårørende, har parkinson pluss, er yngre eller opererte. Svar på spørsmål om det å leve med sykdommen får du alle dager. Nedenfor finner du en oversikt over kommende temadager.

Nå har vi også åpnet for telefoner kl. 16.00-21.00 annenhver onsdag, slik at det kan bli enklere å ringe også for deg som er i jobb på dagtid. Her vil du møte en yngre pårørende, men du kan selvfølgelig ringe selv om du selv har parkinson.

Temadager i august 2017

Parkinson pluss Operasjon Yngre Pårørende Telefonvakter med parkinson Telefon stengt
Ingen - vi mangler dessverre telefonvakt med erfaring fra parkinson pluss. Onsdag 23. Mandag 21, onsdag 23 (kveld). Torsdag 24, fredag 25, mandag 28, torsdag 31. Tirsdag 22, tirsdag 29, onsdag 30. Til og med søndag 20.