Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Givende å være likeperson

- Det å være likeperson er veldig givende, morsomt og interessant, forteller Anne, som har vært likeperson i 15 år. Vil du gjøre en frivilig innsats for andre som lever med parkinson i hverdagen? Vi arrangerer kurs for både nye og erfarne likepersoner 15. - 17. september. Meld deg på i dag!

05.07.2017 | Les mer...

Parkinson i 200: Kommer du til Stavanger?

Hold allerede nå av dagene fredag 29. september - søndag 1. oktober! Da inviterer parkinsonforeningene i Rogaland og Hordaland under overskriftene "nytt liv" - "nye utfordringer" - "nye venner", til et faglig, sosialt og underholdende arrangement, som en del av 200-årsmarkeringen av Parkinsons sykdom.

24.05.2017 | Les mer...

Over en million kroner i prosjektstøtte fra ExtraStiftelsen

Vi er takknemlige for å motta finansiering til 4 nye prosjekter fra ExtraStiftelsen. Med dette skal vi utarbeide en podkastserie, utvikle informasjonsmateriell om trening og arrangere ulike aktivitetsdager. Vi gleder oss!

15.06.2017 | Les mer...


Konsert med Lars Bremnes

Norges Parkinsonforbund inviterer som en del av 200 årsjubileet for James Parkinsons beskrivelse av Parkinsons sykdom til konsert med Lars Bremnes i Kulturkirken Jakob i Oslo 12. oktober.

Norges Parkinsonforbund inviterer som en del av 200 årsjubileet for James Parkinsons beskrivelse av Parkinsons sykdom til konsert med Lars Bremnes i Kulturkirken Jakob i Oslo 12. oktober.

Les mer...

Parkinson Unity Walk-suksess i Trondheim

Vi gikk sammen for fellesskap og livskvalitet under helgens Parkinson Unity Walk Trondheim 2017. Arrangementet samlet mange mennesker fra hele landet, og vi fikk markert parkinsonsaken på en positiv måte.

Les mer...

Nytt tilbud: Stemme- og fysisk trening i grupper

Som en del av "Asker-prosjektet, et samarbeid mellom Norges Parkinsonforbund, Asker kommune, Høgskolen i Sørøst-Norge og flere fagpersoner, lanseres det i september et nytt treningstilbud i Asker hvor det fokuseres på stemme- og fysisk trening i grupper for mennesker med parkinson.

Les mer...

ExtraExpress: Tidenes tildeling

ExtraStiftelsen har gjennom tilskuddsordningen ExtraExpress gitt Oslo og Akershus Parkinsonforening og Sør-Trøndelag Parkinsonforening støtte til å gjennomføre aktiviteter innen dans, sykling, kulturtreff og friluftscamp. Aldri tildligere har så mange parkinsonprosjekter i regi av foreningene fått støtte.

Les mer...

Ny filmserie: Livet med parkinson

Se vår nye animasjonsfilmserie "Livet med Parkinson", som handler om en helt vanlig familie på fire der pappa får Parkinsons sykdom. De seks gripende filmene beskriver ulike symptomer ved sykdommen.

Les mer...

God sommer!

Forbundskontoret holder sommerstengt i juli-måned. Ved viktige henvendelser kan du kontakte oss på epost post@parkinson.no. Du kan hele døgnet ringe Helsetelefonen dersom du trenger medisinsk rådgivining

Les mer...

Dette skjer

juli
31
Bowling
(Bodø og Omegn Parkinsonforening)
Royal Bowling, Radisson hotel, Bodø
aug.
21
Husk kafétreffet
(Østfold Parkinsonforening)
Fredrikstad og Halden
aug.
22
Medlemsmøte
(Rogaland Parkinsonforening)
Skipper Worse, Ledaal, Stavanger
aug.
29
Bowling
(Rogaland Parkinsonforening)
Metro Bowling Mariero
aug.
30
Sommerfest på Høsbjør
(Hamar og omland)
Høsbjør - Hotell Norge - i Ringsaker
sep.
05
Golf for parkinsonister
(Nord-Trøndelag Parkinsonforening)
Trones, Verdal (hver tirsdag kl 13-16)

Nyhetsbrev


Fylkes- og lokalforeninger