Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Vil du delta på kurs med Audun Myskja?

Musikkterapeut og overlege Audun Myskja inviterer deg som har parkinson, eller er pårørende til å lære mer om egenomsorgskonseptet "Parkinson - Hva kan jeg gjøre selv?" fredag 10. februar i Ski. I samråd med aktuelle fagmiljøer, brukere og Norges Parkinsonforbund har Myskja satt sammen de beste mestringstiltakene vi i dag kjenner til og vil dele dem med deg.

| 10.01.2017 12:34
Vil du delta på kurs med Audun Myskja 10. februar.

Myskja har tidligere holdt tilsvarende kurs hvor oppslutningen har vært svært stor. En seminarserie i alle helseregioner det siste året har gitt rekordoppslutning og svært positive evalueringer.

Konseptet "Parkinson - Hva kan jeg gjøre selv" har møtt et behov for kunnskap blant brukere og pårørende om gode verktøy for blant annet egenomsorg og mestring i hverdagen.

Under kurset i Ski 10. februar vil Myskja gå gjennom et komplett program for egenomsorg og helsebygging og gi rom for egenerfaringer og støtte til å gjennomføre gode helsevaner over tid. Han understreker at erfaringsmessig har pårørende hatt stort utbytte av undervisningsdagen.

Av programmet nevnes:

- Min beste dag- hvordan?

- Egenomsorg- de beste verktøyene

- Mat, tilskudd, trening, avspenning

- Rytme, stemme, kropp

- Mestre stress - et komplett program

- Tankens kraft

- Forvandle negative følelser

- Hvordan håndterer jeg mine plager på best mulig måte?

Dato: Fredag 10. februar 2017 kl. 10 -16

Sted: Senter for livshjelps lokaler, Idrettsvn. 20, 1400 SKI

Påmelding:

Påmelding gjøres til Senter for livshjelp.

Epost: info@livshjelp.no eller telefon 64 91 39 90

Pris: kr. 200,- inkl. enkel bevertning (frukt).

Praktisk informasjon:

Parkering: Ang. parkering er nærmeste p -plass på baksiden av bygget hvor Senter for livshjelp holder til (innkjøring Rådshussvingen- kjør til den innerste parkeringsplassen). Q - parkeringen, kr. 90,- per døgn.

Mat: Ta med egen matpakke til den store pausen evt. om du ønsker å kjøpe mat, er REMA rett ved. På Ski Storsenter i 2. etasje er det flere små spisesteder. I Idrettsveien er det også kafeer.

Du kan lese mer om Senter for Livshjelp på www.livshjelp.no.