Hamar og Omland
Skriftstørrelse: A A+ A++

Årets fest og jubileum på Høsbjør

Onsdag 30. august kl. 17 blir det sensommerfest og jubileum på Hotel Norge Høsbjør. Hamar og Omland Parkinsonforening er 30 år i år! Stein Westgaard spiller fiolin. Randi Marit Rustad og Willy Rustad underholder med sang og musikk. Det blir musikk til dans - for de som vil. Og det blir god mat. Påmelding innen mandag 21.08. Se nedenfor for flere opplysninger.

12.08.2017 | Les mer...

Endret tid for parkinsontrimmen - nå torsdager

Ny tid: Torsdager kl. 14. Første gang: 10.08. Velkommen - også til nye. Sted er som før: Ottestadhallen. Det er nødvendig med rekvisisjon fra lege og påmelding. For flere opplysninger, se saken nedenfor - "Les viktig nytt om treninga …" . For påmelding: Kontakt leder Frøydis Fredrikson før oppstart. Telefon 93 05 16 67 (send gjerne SMS). Hun kan også gi flere opplysninger.

29.07.2017 |

Referat fra bussturen har nå fått bilder

20.07.2017

Åpne referat fra turen, der ligger bideheftet med deltakerbilder nederst!Støtt oss med din grasrotandel

13.04.2016

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 5% av din spillerinnsats til den grasrotmottageren du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi utfordrer deg til å støtte oss i Hamar og omland Parkinsonforening!

Les mer...

Trives du med bingo eller deltar i Norsk Tipping sine spill?

19.01.2015

Hvis du er en bingospiller kan du støtte oss ved å spille bingo i en av spillehallene til kjeden Teknobingo. (Har haller bl.a. i Hamar og i Brumunddal). Se link med flere opplysninger på vår side her.

Dere som deltar i Norsk Tipping sine spill kan støtte oss ved å velge vår forening som mottaker av grasrotandelen. Dette får du vite mer om her.


Dette skjer i Hedmark

aug.
24
Trening- individuell og felles - Ottestadhallen
(Hamar og omland)
Ottestadhallen 2. et. - Gubberudvegen 40, 2312 Ottetstad.
aug.
30
Sensommerfest og jubileum på Høsbjør
(Hamar og omland)
Høsbjør - Hotell Norge - i Ringsaker
okt.
18
Høstmøte
(Hamar og omland)
Kjonerud, Ottestad Meninghetssenter
des.
06
Julemøte
(Hamar og omland)
Kjonerud, Ottestad Meninghetssenter

Nyhetsbrev


Fylkes- og lokalforeninger