Hamar og Omland
Skriftstørrelse: A A+ A++

Fellesarrangementer i Hedmark - følg med på Hedmarkssidene

På Hedmark Parkinsonforenings hjemmesider er det invitasjon og informasjon om ooo> Fagdag på Terningen (31. januar), ooo> Pårørendeprosjekt (oppstart 13. februar) og ooo> Parkinsonuke på Savalen (13-17. mars).

ooo> Årsmøte for Hedmark Parkinsonforening er berammet til 6. mars

29.01.2017 |

Årsmøte for vår forening onsdag 15. februar kl. 18 på Kjonerud

Onsdag 15. februar blir det årsmøte på Kjonerud, Ottestad menighetssenter. Innkalling og Årsberetning 2016 følger vedlagt. Sett av kvelden. Det blir servert kaffe og bit-i. Frist forslag: 1.febr.. Velkommen til alle.29.01.2017 | Les mer...

Les viktig nytt om treninga - Ottestadhallen 10.1. er første gang

23.12.2016

På nyåret er det flere viktige endringer. Det gjelder tid, sted, og også for selve treninga. Og ikke minst, fysioterapeut Frøydis Fredrikson er tilbake etter sin morspermisjon. Les mer om endringene nedenfor.

Les mer...

En scenetrapp - erfaring og ettertanke

13.12.2016

"Var på fest i går", slik begynner Håkon Dahls ettertenksomme tekst etter et møte med en smal scenetrapp på det lokale Samfunnshuset i Vallset. Ettertanken er delt på Facebook. De som ikke ferdes der kan lese om Håkons erfaringer og refleksjoner her.

Les mer...

Trives du med bingo eller deltar i Norsk Tipping sine spill?

19.01.2015

Hvis du er en bingospiller kan du støtte oss ved å spille bingo i en av spillehallene til kjeden Teknobingo. (Har haller bl.a. i Hamar og i Brumunddal). Se link med flere opplysninger på vår side her.

Dere som deltar i Norsk Tipping sine spill kan støtte oss ved å velge vår forening som mottaker av grasrotandelen. Dette får du vite mer om her.