Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Vi trenger din støtte

For å kunne drive en landsomfattende pasientforening er det nødvendig med tilstrekkelige økonomiske forutsetninger. Norges Parkinsonforbund får statlig støtte, men vi ønsker å utvikle serviceapparatet vårt til å bli noe mer omfattende enn det er i dag. Derfor oppfordrer vi alle som ønsker at vårt arbeid bør fortsette til å støtte forbundet økonomisk.

Støtte kan gis på flere måter:

  • Ved innbetaling/donasjon av enkeltbeløp
  • Et fast beløp én eller flere ganger i året
  • Arrangere bursdag eller annen fest der verten/vertinnen ønsker seg støtte til forbundet i gave
  • Det kan opprettes testamente der Norges Parkinsonforbund føres opp som arving
  • I forbindelse med dødsfall og begravelse kan familie, slekt, venner og andre anmodes om å gi pengegaver til forbundet fremfor å gi blomster til de etterlatte

All form for økonomisk støtte sendes:

Norges Parkinsonforbund
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

Bankkontonummer: 6116 05 31176

Skattefradrag for gaver

Alle som har gitt 500 kroner eller mer i gave til Norges Parkinsonforbund i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Du kan få skattefradrag for gaver inntil 20 000 kroner (fra og med 2015).

For at du skal få skattefradrag for gaver til Norges Parkinsonforbund krever skattemyndighetene at gaven innberettes av Norges Parkinsonforbund. Du kan ikke selv endre dette i selvangivelsen. Norges Parkinsonforbund innberetter gaver fra privatpersoner og bedrifter/organisasjoner i henhold til Skattedirektoratets retningslinjer. Det betyr at alle gaver mellom kroner 500 og 20 000 kroner vil bli innberettet dersom vi har fødselsnummer eller organisasjonsnummer til giver. Slik kommer gaven automatisk med i selvangivelsen.

Dersom man ønsker skattefradrag, er det i henhold til Ligningsloven § 6-17, 2 ikke anledning til å reservere seg mot at fødselsnummer utleveres til Skattedirektoratet .

For at vi skal kunne innberette din gave til skattemyndighetene, ber vi om at du fyller ut og sender inn skjemaet nedenfor.