Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Muligheter i arbeidslivet 2017

Norges Parkinsonforbund inviterer deg som er i arbeidslivet, på vei ut eller er pårørende til dagsseminaret Muligheter i arbeidslivet i Oslo lørdag 1. april.

10.02.2017 | Les mer...

Økt fokus på hjernehelse

Det er store forskjeller i behandlingstilbudet for mennesker med parkinson og andre diagnosegrupper innen hjernesykdommer. Helse- og omsorgsminister Bent Høie har mottatt en omfattende statusrapport om hjernehelse fra Helsedirektoratet. I mars inviterer Høie og statsminister Erna Solberg til "toppmøte" om hjernehelse.

09.02.2017 | Les mer...

Seminar: Ung og aktiv med parkinson

Vil du og din nærmeste pårørende delta på et seminar om det å leve med parkinson? Seminaret går over to dager og er spesielt tilpasset deg som er under 55 år og følges opp ved en nevrologisk avdeling eller poliklinikk i Helse Sør-Øst.

06.02.2017 | Les mer...


Nytt liv med apomorfinpenn

Vi har fulgt Bjørn Olav Soknes fra Trondheim før, under og etter behandling med apomorfin ved St. Olavs Hospital. - Jeg har fått tryggheten tilbake. Nå har jeg pennen med meg, og vet at jeg kan få meg selv i gang igjen i løpet av fem-ti minutter. Det ble et helt nytt liv, forteller Soknes, som har hatt parkinson siden 2008.

Les mer...

Vil du delta på kurs for pårørende?

Norges Parkinsonforbund og Pårørendesenteret i Oslo (PIO-senteret) inviterer i samarbeid til et gratis skreddersydd introduksjonskurs over to kvelder, spesielt rettet mot dere som er pårørende i Oslo og Akershus.

Les mer...

SE: Parkinson

Se våre nye videoer med Mona, Thor og Susan.

Les mer...

Vil du delta på kurs med Audun Myskja?

10.01.2017

Musikkterapeut og overlege Audun Myskja inviterer deg som har parkinson, eller er pårørende til å lære mer om egenomsorgskonseptet "Parkinson - Hva kan jeg gjøre selv?" fredag 10. februar i Ski. I samråd med aktuelle fagmiljøer, brukere og Norges Parkinsonforbund har Myskja satt sammen de beste mestringstiltakene vi i dag kjenner til og vil dele dem med deg.

Les mer...

Fire nye prosjekter fikk støtte fra ExtraStiftelsen

15.12.2016

Norges Parkinsonforbund har blitt tildelt kr 836.000 kr i støtte til fire prosjekter som skal gjennomføres i 2017. Støtten går til besøkstjenester i lokal- og fylkesforeningene, en brosjyre om depresjon, fatigue og apati, et temaseminar for pårørende om impulskontrollforstyrrelser og et verkstedsseminar for personer med parkinson som bor alene.

Les mer...

Over 100 spørsmål til nevrologen

Det var stor interesse for å stille nevrolog Arnulf Hestnes spørsmål under dagens nettmøte, hvor de ble sendt inn over 100 spørsmål om ulike temaer knyttet til parkinson. Mange var spesielt opptatt av medisinering.

Les mer...

Dette skjer

feb.
27
Bowling
(Aust-Agder Parkinsonforening)
Arendal Bowling
feb.
27
Parkinson-nyttig trening mandager, Sandefjord
(Vestfold Parkinsonforening)
Fokus Helse og trening, Aagaards plass 5, Sandefjord
feb.
28
Basssengtrening i varmebasseng hver tirdsdag kl 11.00
(Nord-Trøndelag Parkinsonforening)
Helsegym 1 - Leklemsåsen
feb.
28
Parkinson-nyttig stemmetrening tirsdager, Sandefjord

Sandefjord Medisinske senter (gamle sykehuset), Sandefjord
feb.
28
Bowling
(Vest-Agder Parkinsonforening)
Lucky bowl på Lund
mars
01
Parkinson-nyttig trening onsdager, Larvik
(Vestfold Parkinsonforening)
Hedrum ungdomsskole, Larvik

Nyhetsbrev


Fylkes- og lokalforeninger