Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Filmer

Her finner du en oversikt over aktuelle parkinson-filmer produsert av og for Norges Parkinsonforbund og av eksterne bidragsytere. Du kan også bestille filmer i vår nettbutikk.


Se: Livet med parkinson

Animasjonsserien "Livet med parkinson" handler om en helt vanlig familie på fire der pappa får Parkinsons sykdom. Serien består av seks filmer med følgende tema: Søvnforstyrrelser, apati og depresjon, kognitive endringer, impulskontrollforstyrrelser og fatigue.

Les mer...

Film fra Yngreseminaret 2017

Se film fra Yngreseminaret 2017 på Hafjell, hvor over 70 yngre med parkinson og pårørende deltok. Produsert av Anders M. Leines.

Les mer...

Informasjonsfilmer - parkinsonsymptomer

Forbundet har produsert tre opplysnings- og informasjonsfilmer som illustrerer parkinsonsymptomer på en verdig måte. Målet med filmene er å gi offentligheten økt innsikt og forståelse for sykdommens egenart og menneskene som rammes. Produksjonsår: 2014

Les mer...

Film fra danseterapiprosjektet - danseglede

Norges Parkinsonforbund har fått midler fra ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering til å gjennomføre danseterapiprosjektet "danseglede" for personer med Parkinsons sykdom. Danseterapitreningen ble organisert i to grupper med deltakere over og under 67 år. Det er produsert en film som illustrerer noen av danseøvelsene. Produksjonsår: 2014.

Les mer...

Film fra Parkinson Unity Walk Vestfold 2014

Vestfold Parkinsonforening arrangerte i samarbeid med Norges Parkinsonforbund 26. april 2014 den første Parkinson Unity Walk her i landet. Forbundet har produsert en film fra arrangementet i Sanderfjord. Produksjonsår: 2014.

Les mer...

Filmer fra åpent møte om avansert behandling

Norges Parkinsonforbund har arrangert et åpent møte om avansert behandling i Bergen. Arrangementet ble sendt direkte på vår hjemmeside. Filmene fra de fire foredragene er nå tilgjengelige. Produksjonsår: 2013.

Les mer...

Filmer av Anders Leines

Anders Leines har levd med parkinson-diagnosen i flere år. Han har produsert tre filmer som viser hvordan han tar i bruk treningsmetoden LSVT BIG for å holde sykdommen i sjakk.

Les mer...

LSVT LOUD/BIG Sertifiseringskurs i Sandvika 26. - 27. oktober 2012

Norges Parkinsonforbund og LSVT Global arrangerte i oktober 2012 det første LSVT-sertifiseringskurset her i landet for fysioterapeuter, ergoterapeuter og logopeder. Anders Leines har laget en film fra LSVT-kursene. Produksjonsår: 2012.

Les mer...

Shaken, not stirred

Med utgangspunkt i det kjente James Bond-uttrykket "shaken, not stirred"er det produsert tre reklamefilmer for forbundet. Det har også blitt laget en reklamesnutt for radio. Produksjonsår: 2007

Les mer...