Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Filmer

Her finner du en oversikt over aktuelle parkinson-filmer produsert av og for Norges Parkinsonforbund og av eksterne bidragsytere. Du kan også bestille filmer i vår nettbutikk.


Film fra Yngreseminaret 2017

Se film fra Yngreseminaret 2017 på Hafjell, hvor over 70 yngre med parkinson og pårørende deltok. Produsert av Anders M. Leines.

Les mer...

Informasjonsfilmer - parkinsonsymptomer

Forbundet har produsert tre opplysnings- og informasjonsfilmer som illustrerer parkinsonsymptomer på en verdig måte. Målet med filmene er å gi offentligheten økt innsikt og forståelse for sykdommens egenart og menneskene som rammes. Produksjonsår: 2014

Les mer...

Film fra danseterapiprosjektet - danseglede

Norges Parkinsonforbund har fått midler fra ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering til å gjennomføre danseterapiprosjektet "danseglede" for personer med Parkinsons sykdom. Danseterapitreningen ble organisert i to grupper med deltakere over og under 67 år. Det er produsert en film som illustrerer noen av danseøvelsene. Produksjonsår: 2014.

Les mer...

Film fra Parkinson Unity Walk Vestfold 2014

Vestfold Parkinsonforening arrangerte i samarbeid med Norges Parkinsonforbund 26. april 2014 den første Parkinson Unity Walk her i landet. Forbundet har produsert en film fra arrangementet i Sanderfjord. Produksjonsår: 2014.

Les mer...

Filmer fra åpent møte om avansert behandling

Norges Parkinsonforbund har arrangert et åpent møte om avansert behandling i Bergen. Arrangementet ble sendt direkte på vår hjemmeside. Filmene fra de fire foredragene er nå tilgjengelige. Produksjonsår: 2013.

Les mer...

Filmer av Anders Leines

Anders Leines har levd med parkinson-diagnosen i flere år. Han har produsert tre filmer som viser hvordan han tar i bruk treningsmetoden LSVT BIG for å holde sykdommen i sjakk.

Les mer...

LSVT LOUD/BIG Sertifiseringskurs i Sandvika 26. - 27. oktober 2012

Norges Parkinsonforbund og LSVT Global arrangerte i oktober 2012 det første LSVT-sertifiseringskurset her i landet for fysioterapeuter, ergoterapeuter og logopeder. Anders Leines har laget en film fra LSVT-kursene. Produksjonsår: 2012.

Les mer...

Shaken, not stirred

Med utgangspunkt i det kjente James Bond-uttrykket "shaken, not stirred"er det produsert tre reklamefilmer for forbundet. Det har også blitt laget en reklamesnutt for radio. Produksjonsår: 2007

Les mer...