Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Muligheter i arbeidslivet 2017

Norges Parkinsonforbund inviterer deg som er i arbeidslivet, på vei ut eller er pårørende til dagsseminaret Muligheter i arbeidslivet i Oslo lørdag 1. april.

Norges Parkinsonforbund inviterer deg som er i arbeidslivet, på vei ut eller er pårørende til dagsseminaret Muligheter i arbeidslivet i Oslo lørdag 1. april.
Du kan møte jurist Atle Larsen på seminaret "Muligheter i arbeidslivet 2017".

Tar du bevisste valg i forbindelse med jobbsituasjonen? Kjenner du reglene i forhold til arbeid, sykemelding, arbeidsavklaringspenger, uføretrygd og pensjon? Har du tenkt over din økonomiske situasjon når du en dag skal slutte å jobbe?

Bakgrunnen for et arbeidslivsseminar er et ønske om å gi informasjon om rettigheter og muligheter når det gjelder å bli værende i arbeidslivet, og om det å trappe ned eller redusere egen arbeidsinnsats.

Seminaret holdes på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo sentrum og er åpent for deg som har parkinson og fortsatt er i arbeidslivet, og for deg som er pårørende.

Jurist ved rettighetssenteret Atle Larsen vil fortelle om hvilke rettigheter man har i arbeidslivet. Nevrolog vil også være tilstede og fortelle om parkinsons sykdom.

Forbundets erfaringer fra tidligere arrangerte arbeidslivsseminar er at også pårørende finner det nyttig å delta.

Tid: Lørdag 1. april kl. 1000-1700

Sted: Radisson Blu Plaza Oslo, Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo

Program: Programmet starter lørdag 1. april kl. 10.00 med registrering og avsluttes kl. 17.00

Praktisk informasjon:

Egenandel:

Medlem: 300,- pr. person

Ikke-medlem: 1000,- pr. person

Faktura blir sendt ut i forkant av seminaret.

Reise:

Norges Parkinsonforbund dekker kostnader for reise utover kr. 500,-. Dette gjelder ved valg av billigste reisemåte.

Overnatting:

Dersom du er avhengig av å komme dagen i forveien for å delta på seminaret dekker vi kr. 500,- i overnatting pr. person mot bilag. Overnatting må bestilles selv, se vedlegg for pris og mer informasjon.


Påmelding til Muligheter i arbeidslivet 2017

Påmeldingsfrist: Snarest!