Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Aktiviteter

Parkinson Unity Walk Trondheim 2017

Parkinson Unity Walk arrangeres i Trondheim lørdag 27. mai, og er et arrangement hvor vi sammen går for fellesskap og livskvalitet og setter fokus på Parkinsons sykdom. Marsjen vil gå gjennom sentrale deler av Trondheim sentrum med blant annet OL-vinner Vebjørn Rodal og Bjørn Wirkola i front. Arrangører er parkinsonforeningene i Trøndelag.

Fagseminaret og festmiddag fredag 26. mai er fulltegnet! Men plass til flere på Parkinson Unity Walk lørdag 27. mai.

Les mer...

UniteForParkinsons

Norges Parkinsonforbund oppfordrer alle til å delta i og støtte helhjertet opp om den globale #uniteforparkinsons kampanjen. I år er det 200 år siden Parkinsons sykdom ble beskrevet for første gang. Jubileet markeres i hele 2017, men med spesielt fokus på Parkinsondagen 11. april. Du kan laste opp bilder og sende ditt budskap til oss på denne siden.

Les mer...

Påmelding til PWR-kurs

Er du fysioterapeut eller ergoterapeut har du en unik mulighet til å sertifisere deg i PWR! Grunnleggeren av PWR! (Parkinson Wellness Recovery) Dr. Becky Farley kommer til Norge og holder sertifiseringskurs i juni-måned.

Les mer...

Seminar for deg som bor alene

3.-5. november arrangerer vi seminar beregnet på personer med parkinson som bor alene. Seminaret holdes på Wadahl ved Gålå/Vinstra. Det åpnes for at man kan ha med en venn, et søsken eller annen ledsager.

Les mer...

Landsmøte 2017

Norges Parkinsonforbunds landsmøte 2017 avholdes 13.-15. oktober på Soria Moria Hotell i Oslo. Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema for deg som er delegat eller observatør.

Les mer...