Norges Parkinsonforbund
Skriftstørrelse: A A+ A++

Aktiviteter

Parkinson Unity Walk Trondheim 2017

Parkinson Unity Walk arrangeres i Trondheim lørdag 27. mai, og er et arrangement hvor vi sammen går for fellesskap og livskvalitet og setter fokus på Parkinsons sykdom. Marsjen vil gå gjennom sentrale deler av Trondheim sentrum med blant annet OL-vinner Vebjørn Rodal og Bjørn Wirkola i front. Arrangører er parkinsonforeningene i Trøndelag.

Les mer...

Nettmøte: Har du spørsmål til nevrologen?

Lurer du på noe om Parkinsons sykdom? Du har mulighet til å stille dine spørsmål til den erfarne nevrologen Arnulf Hestnes under nettmøte 27. mars. Send inn dine spørsmål til Hestnes allerede i dag.


Les mer...

UniteForParkinsons

Norges Parkinsonforbund oppfordrer alle til å delta i og støtte helhjertet opp om den globale #uniteforparkinsons kampanjen. I år er det 200 år siden Parkinsons sykdom ble beskrevet for første gang. Jubileet markeres i hele 2017, men med spesielt fokus på Parkinsondagen 11. april. Du kan laste opp bilder og sende ditt budskap til oss på denne siden.

Les mer...

Påmelding til PWR-kurs

Er du fysioterapeut eller ergoterapeut har du en unik mulighet til å sertifisere deg i PWR! Grunnleggeren av PWR! (Parkinson Wellness Recovery) Dr. Becky Farley kommer til Norge og holder sertifiseringskurs i juni-måned.

Les mer...

Norges Parkinsonforbund inviterer deg som er i arbeidslivet, på vei ut eller er pårørende til dagsseminaret Muligheter i arbeidslivet i Oslo lørdag 1. april.

Muligheter i arbeidslivet 2017

Norges Parkinsonforbund inviterer deg som er i arbeidslivet, på vei ut eller er pårørende til dagsseminaret Muligheter i arbeidslivet i Oslo lørdag 1. april.

Les mer...

Seminar: Ung og aktiv med parkinson

Vil du og din nærmeste pårørende delta på et seminar om det å leve med parkinson? Seminaret går over to dager og er spesielt tilpasset deg som er under 55 år og følges opp ved en nevrologisk avdeling eller poliklinikk i Helse Sør-Øst.

Les mer...

Seminar for deg som bor alene

3.-5. november arrangerer vi seminar beregnet på personer med parkinson som bor alene. Seminaret holdes på Wadahl ved Gålå/Vinstra. Det åpnes for at man kan ha med en venn, et søsken eller annen ledsager.

Les mer...